ADIYAMAN BİLSEM YURT DIŞI PROJESİ, ÇALIŞMA ZİYARETİNE KATILACAK ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU- İngiltere Çalışma Ziyareti

LÜTFEN YÖNERGEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ. SON BAŞVURU TARİHİ VE SAATİ: 28/12/2019 CUMARTESİ SAAT 10:00 . BU SAATTEN SONRA BAŞVURU EKRANI KAPATILACAKTIR.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

26.12.2019 664

AŞAĞIDAKİ YÖNERGEYİ LÜTFEN OKUYUNUZ :

1.ÇALIŞMA ZİYARETİNDEKİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK FAALİYET/ETKİNLİK İÇERİĞİ, GİDİLECEK YERİN İKLİM VE COĞRAFYASI, UZUN YOLCULUK SÜRESİ DİKKATE ALINARAK ADIYAMAN BİLSEMDE ÖĞRENİM GÖREN ORTAOKUL 7.VE 8. SINIF DÜZEYİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞVURU YAPABİLECEKLERDİR.

2.DAHA ÖNCE BİLSEM PROJELERİ KAPSAMINDA YURTDIŞINA GİDENLERİN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYECEKTİR.

3.ÇALIŞMA ZİYARETİ  KATILIMCILARI 2 KIZ 2 ERKEK ÖĞRENCİ BELİRLENECEKTİR. KIZLAR KENDİ İÇİNDE 2 ASİL 2 YEDEK, ERKEKLER KENDİ İÇİNDE 2 ASİL 2 YEDEK BELİRLENECEKTİR.

4. BU HAREKETLİLİKTE KATILIMCILARIN BELİRLENMESİ SÜRENİN ÇOK KISITLI OLMASI NEDENİYLE 28/12/2019 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12:00 DE ADIYAMAN BİLSEM SON KATTAKİ KONSER SALONUNDA HERKESE AÇIK KURA YOLUYLA BELİRLENEREK KURA SONRASI İLAN EDİLECEKTİR.

5. 2020 MART AYINDA GİDİLECEK YER İNGİLTERENİN KUZEY BATISINDA APPLEBY'DA OLUP SIFIR DERECENİN ALTINDADIR. SÜREKLİ KARLI VE ÇOK SOĞUK BİR COĞRAFYADIR. BU NEDENLE SOĞUK İKLİM ŞARTLARINA DAYANAMAYANLAR İLE SÜREKLİ HASTALIĞI BULUNUP DEVAMLI  İLAÇ KULLANANLAR MAALESEF BAŞVURAMAYACAKTIR.

6.HAREKETLİLİK 16-20 MART ARASI BİR GÜN GİDİŞ, BİR GÜN GELİŞ ÜÇ GÜN FAALİYETLER ŞEKLİNDE PLANLANMIŞTIR (ULAŞIM UYGUN TARİFEYE GÖRE 1-2 GÜN ERKEN VEYA GEÇ OLABİLİR)

7. BİRLEŞİK KRALLIK ZİYARETÇİ ALIMINDA ÇOK HASSAS VE HERKESE VİZE UYGULAMAKTADIR. PASAPORT İŞLEMLERİ VE ANKARA'YA GİDİLEREK KONSOLOSLUKTA YAPILACAK VİZE İŞLEMLERİ 18 YAŞ ALTI İÇİN VELİLER/YASAL VASİLER SORUMLULUĞUNDA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. BU SÜREÇTE OLUŞAN VİZE PASAPPORT VE VİZE GİDERLERİ VELİLERCE/YASA VASİLER TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.

8. BAŞVURU ŞARTLARINI TAŞIMADIĞI SONRADAN ANLAŞILANLARIN BAŞVURUSU İPTAL EDİLİR.

PROJE KOORDİNASYON YASAL TEMSİLCİLİĞİ

YUKARIDAKİ AÇIKLAMALAR DIŞINDA BİLGİ ALMAK İSTEYENLER İÇİN :

ADIYAMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE 16:00-20:00 ARASI ŞAHSEN GELEREK EYYÜP GÜNEŞ İLE GÖRÜŞMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: GOOGLE FORM DAN BAŞVURU ALINACAKTIR.