´´ADIYAMAN GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI ARIYOR´´

“Adıyaman Geleceğin Bilim İnsanlarını Arıyor” projesi Bilim Tırımızın açılış programıyla start aldı.

Adıyaman Geleceğin Bilim İnsanlarını Arıyor projesi kapsamında il merkezi ve 8 ilçede ilk ve ortaokul öğrencilerine hizmet verecek olan gezici bilim TIR’ımızın açılışı gerçekleştirildi. İl genelinde öğrencilerimizde farkındalık ve fırsatlar oluşturmak için tam işbirliği kararı alan Adıyaman Belediyesi, Adıyaman Üniversitesi ve Merkezimizin bu önemli projesi start aldı. 26 Nisan Salı saat 16.00’da Gençlik Meydanında gerçekleştirilen Gezici Bilim Tırının açılış programı katılımcılardan tam not aldı. “Adıyaman Geleceğin Bilim İnsanlarını Arıyor” projesi kapsamında hazırlanan gezici bilim tırı il merkezi ile tüm ilçelerdeki ilk ve ortaokul öğrencilerine fen, matematik, mekatronik, deney setleri, yarışmalar, resim ve müzik alanlarında çalışmaların yapılacağı şekilde dizayn edildi. Desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfi ÖZKAN hocamıza, Proje Koordinatörü Sayın Doç.Dr. Ramazan GÜRBÜZ hocamıza,Sayın Belediye Başkanımız F. Hüsrev KUTLU beyefendiye, Adıyaman Üniversitesi Sayın Prof.Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ Rektör hocamıza ve bu çalışmayı ve paydaşları Merkezimize kazandıran Müdürümüz Sayın İrfan BAŞPINAR hocamıza,öğretmenlerimiz ve personelimize,bizi yalnız bırakmayan eğitim camiası arkadaşlarımıza,kıymetli öğrenci ve velilerimize tesekkür ederiz.

Yayın: 28.04.2016 - Güncelleme: 03.08.2017 21:58 - Görüntülenme: 718

Etiketler :