AKUZE ( Aktif Katılımlı Uzaktan Eğitim)

16.10.2020 129

Proje hakkında
Uzaktan eğitim yaptığımız pandemi günlerinde, öğrencilerimiz genellikle ekran karşısında "pasif alıcı" durumundadır. Onların derse "aktif katılımını" sağlamak projemizin ana hedefidir. Bu amaçla öğrencilerimiz; günlük hayattaki ihtiyaçlarıyla ilgili yeni fikirler üretecek, ürettikleri fikirlerden ürünler tasarlayacak ve tasarımlarını birbirlerine uzaktan eğitim araçları yoluyla sunacaklardır. Projenin planlanmasında ve yürütülmesinde öğretmenlerle birlikte karar alma süreçlerine aktif olarak katılarak kendi öğrenmelerinden sorumlu olacaklardır.

Meet my country and learn English

About the project

I would like to run eTwinning project with my 6th graders- 11 and 12 year old students. The main idea is to travel into several European countries virtually and to learn about their culture, language, school system etc. The concept is that each school partner presents its country and learn about other partner countries. We would make virtual photo album or joined video to promote landmarks of each county included. The emphasiz would be on speaking and writing skills. So, students could talk about themselves and their school (in the first steps of the project) and later they present their country.

European Language Day

About the project
IThe idea: two days before the European day of language we send each other an email with 6 sentences and a video of how to pronounce it. 1. I speak... 2. My name is... 3. I am ... years old 4. I live in... 5. I like to... 6. I am good at... In the same email and video, the children write the same sentences in their own language. On the day of the European languages, you can open the mail and read the notes and learn different languages all over Europe