Nis

Grup tarama uygulama sonucuna ilişkin itirazlar, sonuçların http://www.meb.gov.tr adresinden yayımlanmasından itibaren başlayan beş iş günü olan 22-26 Nisan 2019 tarihleri arasında öğrenci velisi tarafından http://esinav.meb.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Detaylı tarih bilgilerine aşağıda yer alan çizelgeden ulaşabilirsiniz.

BİLSEM Bireysel Değerlendirme Sınav Tarihleri

Genel Zihinsel Yetenek Tarihleri

Genel zihinsel yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 13.05.2019 / 09.08.2019 tarihleri arasıdna yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

Müzik Yetenek Tarihleri

Müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 13.05.2019 / 09.08.2019 tarihleri arasıdna yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

Resim Yetenek Tarihleri

Müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 25.05.2019 / 26.05.2019 tarihleri arasıdna yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

Nis

Bilim Sanat Merkezleri Grup Tarama Uygulama Sonuçları Açıklanmıştır. Sonuçlar İçin Linke Tıklayınız.

Nis

Türkiye genelinde tablet bilgisayar üzerinden gerçekleştirilen grup tarama uygulama süreci sonuçları, yarın Bakanlığın internet sitesinden saat 15.00´te açıklanacak.

Nis

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine başvuruda bulunan öğrenci sıralamaları aşağıda yer almaktadır.

15 Nisan Pazartesi Günü

1. Oturum da Piyano Çalacak Öğrenciler Saat 9.30 da

2. Oturum da Piyano Çalacak Öğrenciler Saat 13.00 da

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda Hazır Bulunmaları Gerekmektedir.

Nis

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine başvuruda bulunan herkese teşekkü ederiz.

Öğrenci sıralama listesine 10 Nisan Çarşamba günü web sitemizden ulaşabilirsiniz .

Nis

KURUM STANDARLARIMIZA AİT BİLGİLER AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

EDEB Projesi kapsamında düzenlenen Hayal gücü ile zekânın ortak buluşma noktası olan resfebe şenliğine ilimizdeki tüm resmi/özel ilk-ortaokul öğrencileri katılabilir.

"Resfebe hayal gücünü geliştirir, bilgi ve kavram gelişimini destekler, analitik düşünme becerisini geliştirir. Strateji üretme kapasitesini arttırır, algılama ve muhakeme becerisini destekler, dikkat ve konsantrasyonu destekler. Bunlar çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda öğrencilerimizin zekâ gelişimine de katkı sağlayan, onlara farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlıyoruz.

ÖRNEK RESFEBE ÇALIŞAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ.

ETİKETİN ÇIKTISI ALINARAK ÖN TARAFINA RESFEBE ÇALIŞMASI YAPILACAKTIR. ETİKET İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Başvuru Tarihi 30 Mart 2019

Mrt

İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “milli marş” olarak kabul edilişinin 98. yıldönümünü kutlamak ve bağımsızlığımızın simgesi olan “İstiklal Marşı”mızın şairi, Cumhuriyet dönemi fikir ve sanat öncülerinden Mehmet Akif Ersoy gibi pak bir ruhu ,temiz bir vicdanı yad etmek  ve onun yüksek idellarini davasını aşkını paylaşmak için sizLERİ 12 Mart Salı günü  kurumumuza davet ediyoruz.

Mrt

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi t ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine 5-17  yaş arası tüm özel / resmi okulların öğrencileri başvuruda bulunabilirler.

Şartname için tıklayınız.

Başvuruda bulunmak için tıklayınız.

Piyano günleri 2 katılımcı listesi 12 nisan 2019 tarihinde web sitemizden yayınlanacaktır.

KURUMUMUZDA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN EDEB PROJESİ KAPSAMINDA SUDOKU, ABC BAĞLAMA VE MANGALA OYUNLARI ÖĞRENCİ SEÇMELERİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

NOT 1: SERTİFİKALAR VE ÖDÜLLER seçme sonuçlarının ilanı ile birlikte verilecektir.

NOT 2: Seçmeler belirtilen gün ve saatlerde AKIL OYUNLARI atölyelerimizde yapılacaktır.

ABC SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SUDOKU SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MANGALA SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayın Velilerimiz, BİLSEM adayı öğrencilerimizin "Grup Tarama Uygulama"sı randevu tarihlerinin yer aldığı giriş belgeleri e-okul sistemi üzerinden verilmeye başlanmıştır. Giriş belgelerini almak için okul idarenize başvurmayı unutmayın.