Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Kapsamimda Düzenlenen Resim ve Kompozisyon Yarışmasında İki Öğrencimiz İl İkincisi Oldu

Adıyaman’da, Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası’nın açılış programı Türkiye Petrolleri Kültür Merkezinde yapıldı. 07.05.2019 Salı günü yapılan açılışta il geneli düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında iki öğrencimiz il ikincisi oldu. Liseler arası kompozisyon alanında öğrencimiz Ecem Azra Akgül, ilkokullar arası resim alanında ise Meryem Dila Durmuş il ikincisi olarak derece elde ettiler. Dereceye giren öğrencilerimiz, teşekkür belgesi ve tablet ödülünü İl Jandarma Komutanımızın elinden aldılar.

Trafik kazalarına dikkat çekmek, trafik kazalarının getirdiği olumsuzlukları gündeme taşımak ve trafik kazalarının en aza indirilmesi konusunda ülke genelinde bir bilinç oluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası’nın kutlanmaktadır.

07-05-201907-05-2019

Yayın: 07.05.2019 - Güncelleme: 07.05.2019 17:19 - Görüntülenme: 86