Mrt

55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Malatya Bölge finalinde Kimya alanında 1. olduk

Danışman hocamız Mehmet ÖNYILMAZ ve öğrencilerimiz Zeynep KOCADAĞ ve Aylin ARIK'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Veli ve öğrencilerimizin ebru sanatıyla buluşmasına vesile olan Ebru Sanatçıları

Zeynep KASAR ARSLAN ve Ferhat DOĞAN'a BİLSEM aliemiz adına teşekkür ediyoruz

Mrt

6 Şubat Depremi ile bölge halkı olarak büyük acılar ve sıkıntılar yaşadık. Adıyaman BİLSEM ailesi olarak bu acıların hafifletilmesi, yaraların sarılması ile ilgili çalışmalar yaptık ve İnşallah yapmaya devam edeceğiz.

Depremde Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Muhammed Kürşad LEBA ve ailesi, Müdür Yardımcılarımızdan Mustafa GÜMÜŞ'ün babası ve kız kardeşi, okulumuz öğretmenlerinden Pınar GÖKSU'nun kardeşi ve ailesi, okulumuz personellerinden Abuzer SEVER’in eşi, oğlu, ablası ve ablasının ailesi, BİLSEM  öğrencilerimizden Züleyha TUNÇAY, Berfin KALAN, Fırat YAŞAM, Muhammed Safa ÇELİK ve Cihan BEREKET olmak üzere birçok yakınımızı, canımızı kaybettik.

Şbt

Cumhuriyetimizin 100.Yılında “Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışmasında il birincisi olan, Jandarma Genel Komutanlığında çalışması sergilenen Öğrencimiz Ali Uras GAMSIZ’a ve Danışmanımız Fatma ÖZDEMİR’e ödülleri İl Jandarma Komutanlığı tarafından takdim edildi.

Şbt

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından 9 modül olarak birbirinden bağımsız olarak hazırlanan “ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUĞUM VAR EBEVEYN EĞİTİM PROGRAMI” 24.11.2023 - 09.02.2024 tarihleri arasında kurumumuz rehberlik öğretmenleri Abdurrahman ÇİÇEK ve Yaşar AYDOĞDU tarafından uygulanmış olup; eğitime katılan 32 velimize katılım belgeleri düzenlenen tören ile takdim edildi.

9 Hafta boyunca bizi yalnız bırakmayan 32 velimize teşekkür ediyoruz….İyi ki varsınız

Ock

Ali Uras GAMSIZ ve değerli danışman hocamız Fatma ÖZDEMİR'i, "Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma" temalı resim yarışmasında Adıyaman il birinciliği elde etmelerinden dolayı içtenlikle tebrik ederim!

Ock

Kurumumuzda İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Abuzer Gelse ve Sayın Doç. Dr. Mehmet Sümer tarafından öğrencilerle eğitim, kültürel miras ve okumanın önemi üzerine verimli bir söyleşi gerçekleştirildi. Bu özel etkinlikte öğrencilerimize bilgi, birikim ve tecrübelerini aktaran İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TOSUN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Abuzer GELSE ve Sayın Doç. Dr. Mehmet Sümer'e teşekkür ederiz.

Ock

İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Abuzer GELSE bu çarşamba 17.30’da BİLSEM Kütüphanesine çeşitli kitaplar hediye ederek, “Kültürel Miras ve Okuma” üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecektir.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Öğretmenler Günü Kutlama Programları İçin Adıyaman'ı Kurumumuz Öğretmeni Temsil Etti

May

ERASMUS + AROSE (Advancing and Reassesing Oral Skills for English) PROJEMİZİN NİSAN -2021 BÜLTENİ

Ara

Menderes İlkokulundan minik ziyaretcilerimiz var. 14 Aralık 2018 Cuma günü Menderes ilkokulu 2/B sınıfı öğrencileri kurumumuzu ziyaret etti.