Proje Ekibimiz Romanya Bükreş´te Çalışma Ziyaretinde

Proje hakkında bilgi veren Proje Koordinatörü Ahmet Günaydın; “Adıyaman Bilim ve Sanat merkezi olarak Erasmus + Okul Eğitimi programı 2018 yılı ana eylem 2 - okullar arası değişim ortaklıkları projeleri kapsamında fonlanan "Similarities, Attitudes, Motivation and Emotions - The SAME Project" projemiz kapsamında Romanya Bükreş’teki proje ortağımız olan Scoala Gimnaziala "Pia Bratianu" okulunu bir müdür yardımcısı, bir öğretmen ve dört öğrenci ile ziyaret ettik. Ayrıca İngiltere, Romanya, Bulgaristan, Portekiz ve İtalya’dan ikişer öğretmen ve dörder öğrenci Romanya’daki çalışmalara katılmaktadır. Çalışma ziyaretinin ilk günü Pia Bratianu okulun da milli kıyafet giymiş öğrenci ve öğretmen grubu tarafından coşkulu bir şekilde karşılandık. Çeşitli sınıf etkinliklerine katılarak gün sonunda Romanya ulusal televizyon TVR1,2,3,4,5 veTVR6 kanallarını ziyaret ederek yayın birimlerini yerinde gözlemledik. Ayrıca canlı yayın programına seyirci olarak katılma fırsatı bulduk. Proje ile ilgili amaçlar, görev ve sorumluluklar üzerinde çalışılarak iki yıllık etkinlik takvimi oluşturuldu.

16-11-201816-11-201816-11-2018

Yayın: 16.11.2018 - Güncelleme: 16.11.2018 16:13 - Görüntülenme: 65