RESFEBE (Resimli Alfabe) ŞENLİĞİ 2

EDEB Projesi kapsamında düzenlenen Hayal gücü ile zekânın ortak buluşma noktası olan resfebe şenliğine ilimizdeki tüm resmi/özel ilk-ortaokul öğrencileri katılabilir.

"Resfebe hayal gücünü geliştirir, bilgi ve kavram gelişimini destekler, analitik düşünme becerisini geliştirir. Strateji üretme kapasitesini arttırır, algılama ve muhakeme becerisini destekler, dikkat ve konsantrasyonu destekler. Bunlar çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda öğrencilerimizin zekâ gelişimine de katkı sağlayan, onlara farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlıyoruz.

ÖRNEK RESFEBE ÇALIŞAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ.

ETİKETİN ÇIKTISI ALINARAK ÖN TARAFINA RESFEBE ÇALIŞMASI YAPILACAKTIR. ETİKET İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Başvuru Tarihi 30 Mart 2019

EK-1  (Bu etiket doldurularak çıktısı alınıp eserlerin arka sayfasında yer alacaktır.)

Öğrencinin adı soyadı

Okulu