Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Merkezimizin yürütücülüğünü gerçekleştirdiği İKA projemiz Adıyaman Kodluyor projesi çerçevesinde eğitici eğitimleri başladı.

Nis

Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızı,TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet AYDIN,Milletvekilimiz Sayın Salih FIRAT,Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın F.Hüsrev KUTLU, Rektörümüz Sayın Prof.Dr.M.Talha GÖNÜLLÜ, İl Milli Eğitim Mudurumuz Sayın Mete KIZILKAYA, Memursen İl Temsilcimiz Sayın Ali Deniz, Mem Şube mudurlerimiz, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Erdogan ÖZ, Üniversitemizden Dekanımız Sayın Prof.Dr. Ramazan GÜRBÜZ,okul müdürlerimiz, öğrenci velilerimiz ve öğrencilerimiz ile ilimizin çeşitli okullarından gelen öğrencilerimizin katılımıyla tamamladık.Proje yürütücümüz Mustafa ÇELİK hocamıza tüm öğrenci öğretmen ve personel arkadaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Adıyaman Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz Proje ayrıntılarına ekteki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bilsem Seslendirme Şenliği ile Adıyamanda Meseller Çocularımızın sesiyle hayat buluyor.Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi olarak yürüttüğümüz projeyle Yöremize ait masal ve hikayelerin öğrencilerimiz tarafından seslendirilip bir şenlik havasında sergilenebileceği çalışmamız şimdiden ilgi görüyor.Ayrıntılar ve Başvuru formumuza ekte ulaşabilirsiniz.

Genel müdürlüğümüz tarafından gönderilen ve tüm öğrencilerimize dağıtılan MAKER setleri öğrencilerimzde heyecan yarattı.

İnsani Yardım Vakfını ziyaret ederek toplanılan yardım teslim edildi.Bilsem öğrencieri yıl boyunca 3 yetim kardeşine sponsor olmak istediklerini belirttiler.

1,2 ve 3.Sınıf Öğretmenlerimize Öğrenci Tanılama Süreci seminerlerimizi Çelikhan, Adıyaman 1 Grup ve Adıyaman 2.grup olmak üzere tamamladık. Bu çalışmayla ilimizde görev yapan ve 1,2 ve 3.sınıfları okutan tüm öğretmnerlerimize ulaştık. Adıyaman bilim ve Snat Merkezi,Öğrenci Tanılama Süreci ve Özel yetenekli Öğrenci konularını ele aldık.

Kas

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi olarak 11.11.2016 Cuma Günü Kahta,Besni.Gölbaşı,Tut ve Samsat İlçelerimizde 14.11.2016 Pazartesi günü ise Gerger ve Sincik İlçelerimizde 1,2 ve 3. Sınıfı okutan Sınıf öğretmnlerimize Bilsem Nedir?-ÖğrenciTanılama Süreci ve Özel Yetenekli Öğrenciler konularında seminer verildi. Merkez Müdürü İrfan BAŞPINAR öncülüğünde gerçekleştirilen seminerlerde sınıf öğretmenlerimizin süreci daha iyi tanma çalışmaları gerçekleştirildi.Konuyla ilgili açıklamasında BAŞPINAR; Adıyamanın tüm özel yetenekli öğrencilerine talip olduklarını ve onlara ulaşma gayretinde olduklarını belirtti.Başpınar; İlimizin tüm 1,2 ve 3. Sınıf öğretmenlerine ulaşmak istediklerini ve aynı zamanda Kurumumuza gezi düzenleyecek öğrencilerede Adıyaman bilim ve Sanat merkezinin hizmet etmeye hazır olduğunu ifade etti.

Kas

2016 temmuz ayında yapımına başlanan Ekim ayı itibariyle kullanıma açılan CACABEY PLANETARYUM Merkezimiz ziyaretçilerini ağırlıyor.

Eyl

Kurumumuz Bilim ve Sanat Merkezi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına tanışma etkinlikleri,15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi şehitlerini anma programı ve kurum gezisiyle başladı.

Eyl

Merkezimiz Öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirildi.Yeni Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olması temennisyle başlanan toplantıda eğitim öğretim süreci ile ilgili planlama yapıldı.

Haz

Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen 4006 Tübitak Bilim Fuarımız yoğun ilgi gördü.Proje Koordinatörü Fuat TOKUR başta olmak üzere yönetici, öğretmen ve personelimizin yanısıra katkı sunan Zeynep Turgut Ortaokulu ile Yavuz Selim Ortaokulu idaresi ve öğrencilerine teşekkür ederiz.