Eyl

ERASMUS + OKUL EĞİTİMİ PROGRAMI 2018 YILI ANA EYLEM 2 - OKULLAR ARASI DEĞİŞİM ORTAKLIKLARI PROJELERİ kapsamında fonlanan "Similarities, Attitudes, Motivation and Emotions - The SAME Project" adlı projemiz kabul edildi.

İlimizde bu kapsamda kabul edilen tek proje ve Turkiye geneli 9 BILSEM´den biri olma özelliğini taşıyor. Tüm BILSEM ailemize hayırlı olsun.

Eyl

Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Eyyüp GÜNEŞ hocamıza Eylül Dönemi Seminer Faaliyetleri Kapsamında "eba.gov.tr." de yayınlanan "Tecrübe Konuşuyor" konulu sunumunundan dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Sosyal Bilgiler öğretmeni Mahmut Serkan YERLİ hocamıza  Eylül Dönemi Seminer Faaliyetleri Kapsamında Prof. Dr. Fuat SEZGİN Okuması Konulu Sunumundan dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Merkezimiz öğretmenlerinin Buz Kırma Etkinliğinden kareler...

Eyl

2018-2019 Eğitim öğretim yıllında güncellenen bir BİLSEM olma yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Kurumumuza vermiş oldukları desteklerden dolayı daire başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına, okul ailebirliğimize ve değerli velilerlimize teşekkür ediyoruz.

Eylül Ayı Seminer Çalışmaları Kapsamıında Gerçekleştirdiğimiz Faaliyetler

Sayın Faruk YAKARYILMAZ hocamıza, merkezimiz öğretmenleri için hazırlayıp sunduğu "Ailede Güvenli İnternet Kullanımı" konulu sunumu için teşekkür ederiz.

Tem

Öğrencilerimize yönelik TÜBiTAK 4004 kodlu Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ´ADIYAMAN´DA YERDEN GÖĞE DOĞA SERÜVENI-2´ adıyla desteklemeye değer görülen projemiz tamamlanmıştır. Projemize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Sayın Yaşar AYDOĞDU  Hocamızın Çocuk İstismarı Hakkındaki  Sunumu İçin Kendisine Teşekkür Ediyoruz.

Haz

Sayın Nuri SÖNMEZ  Hocamızın Bilinçli İnternet Kullanımı  Hakkındaki  Sunumu İçin Kendisine Teşekkür Ediyoruz.

Haz

Sayın Musa POLAT Hocamızın BİLSEM Programları İşlenişi Hakkındaki  Sunumu İçin Kendisine Teşekkür Ediyoruz.

Haz

Proje Uzmanı Sayın Ahmet GÜNAYDIN Hocamızın Kurumumuz Adına Başvuruda Bulunulan Projeler Hakkındaki Sunumu İçin Kendisine Teşekkür Ediyoruz.

May

Bilim fuarlarının genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağladığını ifade eden BİLSEM Müdürü Fuat TOKUR, bu tür etkinliklerin hayal gücüyle yaratıcılığın birleşimi olduğunu dile getirdi.

Yapılan konuşmanın ardından fuara gelen İl Milli eğitim Özel Eğitim Şube Müdürü Sayın Hamza ÇELENK, Adıyaman Memursen Genel Başkanı Sayın Ali DENİZ ve Başkan Yardımcısı Mehmet DEMİR, Fen Lisesi Müdürü Sayın Muharrem AYTEKİN, Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Abdulkerim IŞIK tarafından bilim fuarının açılışı yapılarak veli ve öğrencilerle beraber  sergilenen projeler hakkında öğrenciler tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Koordinatörü Nuri SÖNMEZ Hocamızı ve Proje Hazırlamada Görev Alan Tüm Öğrenci ve Öğretmen Arkadaşlarımızı Tebrik Ediyoruz.

May

ROBİYAMAN Bölgesel Robot Yarışmasında Adıyaman BİLSEM olarak Temalı kategorisinde 2.lik ödülü, Çizgi İzleyen kategorisinde 3.lük ödülü alan ekibimiz öğrencilerini  tebrik ederiz.

May

BİLSEM Müdür Yardımcısı Mustafa ÇELİK tarafından karşılanan Öğretmen ve öğrenciler, Merkezimizdeki Müzik - Görsel Sanatlar - Bilişim ve Kodlama - Ahşap - Seramik ve Drama Atölyeleri ile Teknoloji Müzesi ve Planetaryumu gezdiler.