Blue Planet-Green Planet / Solunis, school that unites us Proje Bilgilendirme  Toplantıları  Düzenlendi

Öğrencimiz ´´Ekin Su KUTLUKIZ´´ Namık Kemal İlkokulu Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında Yapılan Resim Yarışmasında Birinci Oldu

BİLSEM Müdürü Fuat TOKUR ve görevli eğitimciler tarafından karşılanan öğrenciler, Merkezimizdeki Müzik - Görsel Sanatlar - Bilişim ve Kodlama - Ahşap - Seramik ve Drama Atölyeleri ile Teknoloji Müzesi, Z-Kütüphane ve Planetaryumu gezdiler.

Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında sunmuş olduğumuz, Gönüllü Kurum ve Kuruluşlarının Akreditasyonuna ilişkin talebimiz kabul edilmiştir. Başta Koordinatörümüz Ahmet GÜNAYDIN hocamız olmak üzere emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Öğrenciler Adıyaman Bilim Ve Sanat Merkezini Tanıyor

Okulumuza bu ödülü kazandırmada emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci, veli ve yardımcı personellerimize teşekkür ederiz.

Gençlik Programı, Gönüllülük Hizmeti kapsamında yapmış olduğumuz akredite başvurumuza istinaden, 09 Şubat 2018 tarihinde kuruluşumuza akreditör Aydın ÖKSÜZ tarafından bir akreditasyon ziyareti gerçekleştirildi.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm okullarda başlatılan “Velilerimiz Okuyor” Projesi kapsamında velilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, bu yönüyle öğrencilerimize rol model olmalarını sağlamak amacıyla hazırlanarak uygulanan “Velilerimiz Okuyor” Projesi kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerimize ait karelerimiz.

ADIYAMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ RESFEBE ŞENLİĞİNE BAŞVURMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ.

eTwinning Kalite Etiketleri, mükemmel eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere verilmektedir. Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standarda ve Avrupa standardına ulaştığını belirtmektedir.

Öğrencimiz İrem Ezra ÖZ Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 12 yaş kızlar Türkiye Birincisi

DRAMA ‘NIN SAĞLADIĞI FAYDALAR VE EĞİTİMİZDEN KARELER