Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkında 9 Aralık 2017 CUMARTESİ  "KUŞ GÖZLEMİ VE TORF ALANINDA YAPAY DEPREMİN GÖZLENMESİ " faaliyetleri gerçekleştirildi.

Ekm

Bilim ve Sanat merkezini yeni kazanan öğrenciler 30 eylül 2017 tarihinde uyum eğitimlerini tamamladılar. Öğrencilerimize program tamamlama sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Düzenlenen törene vali yardımcısı sayın Murat SÜZEN, il milli eğitim müdürü sayın Mete KIZILKAYA, aile ve sosyal politikalar il müdürü sayın Fehmi Çelik, özel eğitimden sorumlu milli eğitim şube müdürü sayın Hamza Çelenk ve velilerimiz katıldı.

Eyl

Vali yardımcımız Sayın Murat Süzen kurumumuzu ziyaret ederek eğitim-öğretim süreci hakkında bilgi aldı. Bilim ve Sanat Merkezlerinin oldukça önemli bir işleve sahip olduğunu ve bu kurumda çalışanların oldukça önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirtti. Kurumumuzda yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali yardımcımız Sayın Murat Süzene kurumumuzu ziyaretlerinden dolayı ve bizlere verdiği motive edici pozitif enerji den dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Merkezimizin yürütücülüğünü gerçekleştirdiği İKA projemiz Adıyaman Kodluyor 2 projesi çerçevesinde merkezimizde eğitici eğitimleri yapıldı

May

“Adıyaman´da Yerden Göğe Doğa Serüveni” Projesi TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destek Programı kapsamında Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi koordinatörlüğünde hayata geçiriliyor. Proje hakkında detaylı bilgi ve başvuru şartlarına www.adiyaman4004.org adresinden ulaşabilirsiniz. Son başvuru tarihi 9 Mayıs 2017’dir. Başvuru Linki: https://goo.gl/forms/KgNZbEVZ2JMQLxHH3

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde ve Merkezimizin yürütücülüğünü gerçekleştirdiği İKA projemiz Adıyaman Kodluyor projesi Eğitici Eğitimleri başladı.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Merkezimizin yürütücülüğünü gerçekleştirdiği İKA projemiz Adıyaman Kodluyor projesi çerçevesinde eğitici eğitimleri başladı.

Nis

Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızı,TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet AYDIN,Milletvekilimiz Sayın Salih FIRAT,Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın F.Hüsrev KUTLU, Rektörümüz Sayın Prof.Dr.M.Talha GÖNÜLLÜ, İl Milli Eğitim Mudurumuz Sayın Mete KIZILKAYA, Memursen İl Temsilcimiz Sayın Ali Deniz, Mem Şube mudurlerimiz, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Erdogan ÖZ, Üniversitemizden Dekanımız Sayın Prof.Dr. Ramazan GÜRBÜZ,okul müdürlerimiz, öğrenci velilerimiz ve öğrencilerimiz ile ilimizin çeşitli okullarından gelen öğrencilerimizin katılımıyla tamamladık.Proje yürütücümüz Mustafa ÇELİK hocamıza tüm öğrenci öğretmen ve personel arkadaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Adıyaman Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz Proje ayrıntılarına ekteki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bilsem Seslendirme Şenliği ile Adıyamanda Meseller Çocularımızın sesiyle hayat buluyor.Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi olarak yürüttüğümüz projeyle Yöremize ait masal ve hikayelerin öğrencilerimiz tarafından seslendirilip bir şenlik havasında sergilenebileceği çalışmamız şimdiden ilgi görüyor.Ayrıntılar ve Başvuru formumuza ekte ulaşabilirsiniz.

Genel müdürlüğümüz tarafından gönderilen ve tüm öğrencilerimize dağıtılan MAKER setleri öğrencilerimzde heyecan yarattı.

İnsani Yardım Vakfını ziyaret ederek toplanılan yardım teslim edildi.Bilsem öğrencieri yıl boyunca 3 yetim kardeşine sponsor olmak istediklerini belirttiler.

1,2 ve 3.Sınıf Öğretmenlerimize Öğrenci Tanılama Süreci seminerlerimizi Çelikhan, Adıyaman 1 Grup ve Adıyaman 2.grup olmak üzere tamamladık. Bu çalışmayla ilimizde görev yapan ve 1,2 ve 3.sınıfları okutan tüm öğretmnerlerimize ulaştık. Adıyaman bilim ve Snat Merkezi,Öğrenci Tanılama Süreci ve Özel yetenekli Öğrenci konularını ele aldık.