Gençlik Programı, Gönüllülük Hizmeti kapsamında yapmış olduğumuz akredite başvurumuza istinaden, 09 Şubat 2018 tarihinde kuruluşumuza akreditör Aydın ÖKSÜZ tarafından bir akreditasyon ziyareti gerçekleştirildi.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm okullarda başlatılan “Velilerimiz Okuyor” Projesi kapsamında velilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, bu yönüyle öğrencilerimize rol model olmalarını sağlamak amacıyla hazırlanarak uygulanan “Velilerimiz Okuyor” Projesi kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerimize ait karelerimiz.

ADIYAMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ RESFEBE ŞENLİĞİNE BAŞVURMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ.

eTwinning Kalite Etiketleri, mükemmel eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere verilmektedir. Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standarda ve Avrupa standardına ulaştığını belirtmektedir.

Öğrencimiz İrem Ezra ÖZ Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 12 yaş kızlar Türkiye Birincisi

DRAMA ‘NIN SAĞLADIĞI FAYDALAR VE EĞİTİMİZDEN KARELER

4006 Projemiz Kabul Edildi

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkında 9 Aralık 2017 CUMARTESİ  "KUŞ GÖZLEMİ VE TORF ALANINDA YAPAY DEPREMİN GÖZLENMESİ " faaliyetleri gerçekleştirildi.

Ekm

Bilim ve Sanat merkezini yeni kazanan öğrenciler 30 eylül 2017 tarihinde uyum eğitimlerini tamamladılar. Öğrencilerimize program tamamlama sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Düzenlenen törene vali yardımcısı sayın Murat SÜZEN, il milli eğitim müdürü sayın Mete KIZILKAYA, aile ve sosyal politikalar il müdürü sayın Fehmi Çelik, özel eğitimden sorumlu milli eğitim şube müdürü sayın Hamza Çelenk ve velilerimiz katıldı.

Eyl

Vali yardımcımız Sayın Murat Süzen kurumumuzu ziyaret ederek eğitim-öğretim süreci hakkında bilgi aldı. Bilim ve Sanat Merkezlerinin oldukça önemli bir işleve sahip olduğunu ve bu kurumda çalışanların oldukça önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirtti. Kurumumuzda yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali yardımcımız Sayın Murat Süzene kurumumuzu ziyaretlerinden dolayı ve bizlere verdiği motive edici pozitif enerji den dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Merkezimizin yürütücülüğünü gerçekleştirdiği İKA projemiz Adıyaman Kodluyor 2 projesi çerçevesinde merkezimizde eğitici eğitimleri yapıldı