Mrt

Kurumumuzda sivil savunma haftası kapsamında tatbikatlar yapıldı. İhbarlı olarak yapılan tatbikatta öncelikli depremle ilgili bilgiler verildi. Toplanma alanının önemi üzerinde duruldu.

Mrt

Türkçe Destek Derslerine devam eden öğrencilerinizin ürettiği el emeği göz nuru kuklalar ve mini kukla sahnesi artık hizmete hazır. Ortaya çıkan ürünler Atölyeler arası işbirliğinin güzelliğini ve önemini de ortaya koydu. Malzeme desteği için Serkan Yerli hocamıza , yapım aşamasındaki desteklerinden ötürü de Serkan Yavuz hocamıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

BİLSEM Müdür Yadımcısı Mustafa ÇELİK ve Sınıf Öğretmeni Musa POLAT tarafından karşılanan öğrenciler, Merkezimizdeki Müzik - Görsel Sanatlar - Bilişim ve Kodlama - Ahşap - Seramik ve Drama Atölyeleri ile Teknoloji Müzesi, Z-Kütüphane ve Planetaryumu gezdiler.

Mrt

BİLSEM Müdürü Fuat TOKUR ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Serkan YAVUZ  tarafından karşılanan öğrenciler, Merkezimizdeki Müzik - Görsel Sanatlar - Bilişim ve Kodlama - Ahşap - Seramik ve Drama Atölyeleri ile Teknoloji Müzesi, Z-Kütüphane ve Planetaryumu gezdiler.

Mrt

Adıyaman Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencileri Okul Dışı Öğrenme Ortamları Uygulamalı Dersi Kapsamında Kurumumuzu Ziyaret Ettiler.

Hocamız Dr. ÜMİT DURUK ve yarınımızın öğretmen adayları olan öğrencilerine yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.

ADYÜ Kreşin Minik Öğrencileri Kurumumuzu Ziyaret Etti

Blue Planet-Green Planet / Solunis, school that unites us Proje Bilgilendirme  Toplantıları  Düzenlendi

Öğrencimiz ´´Ekin Su KUTLUKIZ´´ Namık Kemal İlkokulu Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında Yapılan Resim Yarışmasında Birinci Oldu

BİLSEM Müdürü Fuat TOKUR ve görevli eğitimciler tarafından karşılanan öğrenciler, Merkezimizdeki Müzik - Görsel Sanatlar - Bilişim ve Kodlama - Ahşap - Seramik ve Drama Atölyeleri ile Teknoloji Müzesi, Z-Kütüphane ve Planetaryumu gezdiler.

Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında sunmuş olduğumuz, Gönüllü Kurum ve Kuruluşlarının Akreditasyonuna ilişkin talebimiz kabul edilmiştir. Başta Koordinatörümüz Ahmet GÜNAYDIN hocamız olmak üzere emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Öğrenciler Adıyaman Bilim Ve Sanat Merkezini Tanıyor

Okulumuza bu ödülü kazandırmada emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci, veli ve yardımcı personellerimize teşekkür ederiz.

Gençlik Programı, Gönüllülük Hizmeti kapsamında yapmış olduğumuz akredite başvurumuza istinaden, 09 Şubat 2018 tarihinde kuruluşumuza akreditör Aydın ÖKSÜZ tarafından bir akreditasyon ziyareti gerçekleştirildi.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm okullarda başlatılan “Velilerimiz Okuyor” Projesi kapsamında velilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, bu yönüyle öğrencilerimize rol model olmalarını sağlamak amacıyla hazırlanarak uygulanan “Velilerimiz Okuyor” Projesi kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerimize ait karelerimiz.