Haz

Kayıt hakkı kazanan öğrenciler 21 Ağustos 2019 tarihinde www.meb.gov.tr adresinden duyurulacak.

May

Sosyal bilgiler materyal ve ürün sergimizin 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 10:00´da açılışı yapılacaktır. İlgi duyan tüm alan eğitimcilerimiz , öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve halkımız davetlidir.

May

2018-2019 Bilim ve sanat merkezleri için müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeye alınacak öğrenciler için tanıtım videosu hazırlanarak yayınlandı. Öğrenciler müzik yetenek alanında yayınlanan videodaki kriterler doğrultusunda bireysel değerlendirmeye alınacaktır.

Tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Nis

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama sürecinin ikinci aşaması olan bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin grup tarama uygulama sonuçları açıklanmıştır. Grup tarama uygulama sonucuna öğrenci velisi tarafından yapılacak itirazlar 22-26 Nisan tarihleri arasında https://eitiraz.meb.gov.tr/ adresinden ücretsiz gerçekleştirilecektir.

BİLSEM Bireysel Değerlendirme Sınav Tarihleri

Genel Zihinsel Yetenek Tarihleri

Genel zihinsel yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 13.05.2019 / 09.08.2019 tarihleri arasıdna yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

Müzik Yetenek Tarihleri

Müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 13.05.2019 / 09.08.2019 tarihleri arasıdna yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

Resim Yetenek Tarihleri

Müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeler, 25.05.2019 / 26.05.2019 tarihleri arasıdna yapılacaktır. Bireysel değerlendirmeye hak kazanan adayların uygulama tarihleri ve yerlerinin yazılı olduğu giriş belgeleri 8.05.2019’dan itibaren kayıtlı oldukları okul idarelerinden alınabilecektir.

Nis

Bilim Sanat Merkezleri Grup Tarama Uygulama Sonuçları Açıklanmıştır. Sonuçlar İçin Linke Tıklayınız.

Nis

Türkiye genelinde tablet bilgisayar üzerinden gerçekleştirilen grup tarama uygulama süreci sonuçları, yarın Bakanlığın internet sitesinden saat 15.00´te açıklanacak.

Nis

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine başvuruda bulunan öğrenci sıralamaları aşağıda yer almaktadır.

15 Nisan Pazartesi Günü

1. Oturum da Piyano Çalacak Öğrenciler Saat 9.30 da

2. Oturum da Piyano Çalacak Öğrenciler Saat 13.00 da

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda Hazır Bulunmaları Gerekmektedir.

Nis

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine başvuruda bulunan herkese teşekkü ederiz.

Öğrenci sıralama listesine 10 Nisan Çarşamba günü web sitemizden ulaşabilirsiniz .

Nis

KURUM STANDARLARIMIZA AİT BİLGİLER AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

EDEB Projesi kapsamında düzenlenen Hayal gücü ile zekânın ortak buluşma noktası olan resfebe şenliğine ilimizdeki tüm resmi/özel ilk-ortaokul öğrencileri katılabilir.

"Resfebe hayal gücünü geliştirir, bilgi ve kavram gelişimini destekler, analitik düşünme becerisini geliştirir. Strateji üretme kapasitesini arttırır, algılama ve muhakeme becerisini destekler, dikkat ve konsantrasyonu destekler. Bunlar çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda öğrencilerimizin zekâ gelişimine de katkı sağlayan, onlara farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlıyoruz.

ÖRNEK RESFEBE ÇALIŞAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ.

ETİKETİN ÇIKTISI ALINARAK ÖN TARAFINA RESFEBE ÇALIŞMASI YAPILACAKTIR. ETİKET İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Başvuru Tarihi 30 Mart 2019

Mrt

İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “milli marş” olarak kabul edilişinin 98. yıldönümünü kutlamak ve bağımsızlığımızın simgesi olan “İstiklal Marşı”mızın şairi, Cumhuriyet dönemi fikir ve sanat öncülerinden Mehmet Akif Ersoy gibi pak bir ruhu ,temiz bir vicdanı yad etmek  ve onun yüksek idellarini davasını aşkını paylaşmak için sizLERİ 12 Mart Salı günü  kurumumuza davet ediyoruz.