Mrt

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi t ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine 5-17  yaş arası tüm özel / resmi okulların öğrencileri başvuruda bulunabilirler.

Şartname için tıklayınız.

Başvuruda bulunmak için tıklayınız.

Piyano günleri 2 katılımcı listesi 12 nisan 2019 tarihinde web sitemizden yayınlanacaktır.

KURUMUMUZDA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN EDEB PROJESİ KAPSAMINDA SUDOKU, ABC BAĞLAMA VE MANGALA OYUNLARI ÖĞRENCİ SEÇMELERİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

NOT 1: SERTİFİKALAR VE ÖDÜLLER seçme sonuçlarının ilanı ile birlikte verilecektir.

NOT 2: Seçmeler belirtilen gün ve saatlerde AKIL OYUNLARI atölyelerimizde yapılacaktır.

ABC SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SUDOKU SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MANGALA SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayın Velilerimiz, BİLSEM adayı öğrencilerimizin "Grup Tarama Uygulama"sı randevu tarihlerinin yer aldığı giriş belgeleri e-okul sistemi üzerinden verilmeye başlanmıştır. Giriş belgelerini almak için okul idarenize başvurmayı unutmayın.

Bireysel Değerlendirme Mülakatları 08.01.2019 (YARIN) Salı Günü, Kurumumuz Toplantı salonunda aşağıdaki tabloda belirtilen saatlerde yapılacaktır.

Bulgaristan Çalışma Ziyaretine Katılmaya Hak Kazanan Öğrenciler Bilgilendirilecektir.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1. Öğrenci Bilgi Formundaki bilgilere göre öğrencinin e-bilsem bilgileri güncellenecektir.
2. Formu doldururken lütfen dikkatli şekilde okuyunuz, büyük harf kullanınız ve kısaltma kullanmayınız.
3. Her bir “Öğrenci Bilgi Formu”nun muhafazasında gizliliğe dikkat edilir.

SADECE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ BAŞVURU YAPABİLİR.

YURT DIŞI PROJE TOPLANTI, ÇALIŞMA ZİYARETİNE KATILACAK ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

(BU FORM MART 2019 DA BULGARİSTAN´A YAPILACAK ÇALIŞMA ZİYARETİ İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.)

NOT: SON BAŞVURU TARİHİ 07.01.2019 Saat 17.00

BİREYSEL DEĞERLENDİRME MÜLAKATINA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DUYURULMASI 07.01.2019

BİREYSEL DEĞERLENDİRME MÜLAKAT TARİHİ 08.01.2019

Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN Hocamızın ´Benim de Hayallerim Var´ İsimli Paylaşım Sohbetine Tüm Öğrencilerimiz Davetlidir.

Saygıdeğer öğretmenler, veliler, öğrenciler;

BİLSEM 2019 Grup Tarama Uygulaması, tablet bilgisayar üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Yayımlanan tanıtım sürümünde soruların cevaplanma şeklini anlatan 3 adet animasyon, 3 adet alıştırma ve 20 soru bulunmaktadır. Her soru, belirli bir süre içinde cevaplanacaktır. Sürenin son 10 saniyesi sağ üst köşede gösterilecek ve süre bitiminde cevap verilmez ise sonraki soruya otomatik olarak geçilecektir.

Animasyonlar ve sorular grup tarama uygulaması sorularının benzeri veya kapsadığı konular değildir. Bu sürüm, asıl uygulamadaki ekran görüntüleri hakkında bilgilendirme ve cevaplamada pratiklik kazandırma amaçlıdır.

Uygulama ekranında denemeler yaparak öğrencinin sisteme hazırlanmasının amaçlandığı “BİLSEM 2019 Grup Tarama Uygulaması Tanıtım Sürümü” Android platformunda yayındadır. Tanıtım sürümü aşağıdaki bağlantıdan ya da ilgili cihazların marketlerinden indirilebilir.

Google Play (Android Sürümü)

Bilim ve Sanat Merkezlerine sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrencilerin hangi yetenek alanlarından aday gösterildiği http:// meb.gov.tr adresinde yayımlanmıştır.  Öğrencinin aday gösterildiği yetenek alanlarında bir değişiklik yapılması söz konusu ise 17-21 Aralık 2018 tarihleri arasında, e- Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden gerekli düzeltmelerin (İlkokul Ortaokul Kurum İşlemleri/Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri/Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğrenci Seçimi Gözlem Formu) yapılması gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra yetenek alanı ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılamayacaktır.

Kontrol etmek için tıklayınız.

Kas

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme kılavuzu ve  genel zihinsel, müzik, görsel sanatlar yetenek alanları ile öğrenci seçim sürecini anlatan animasyonlar aşağıda yayımlanmıştır.

2018-2019 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu için tıklayınız.

Öğrenci seçim sürecini anlatan animasyon için tıklayınız.

Genel Zihinsel Yetenek Alanı animasyonu için tıklayınız.

Müzik Yetenek Alanı animasyonu için tıklayınız.

Görsel Sanatlar Alanı animasyonu için tıklayınız

Kas

Genel Müdürlüğümüze bağlı bilim ve sanat merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlanmıştır.

Bilim ve sanat merkezlerine öğrenci seçimi 1, 2 ve 3. sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılacaktır.

Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 03-14 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ekm

VELİ EĞİTİM PROGRAMI 25 Ekim 2018 Perşembe günü saat 19.00 Rehberlik Servisimizce "İHMAL, İSTİSMAR VE TACİZ ´Konulu aile eğitimimiz düzenlenecektir tüm velilerimizi eğitimimize bekleriz.

Rehberlik Servisi

Ekm

Etkinliğimize tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Detaylı Bilgi afişimizdedir.