Nis

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine başvuruda bulunan öğrenci sıralamaları aşağıda yer almaktadır.

15 Nisan Pazartesi Günü

1. Oturum da Piyano Çalacak Öğrenciler Saat 9.30 da

2. Oturum da Piyano Çalacak Öğrenciler Saat 13.00 da

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda Hazır Bulunmaları Gerekmektedir.

Nis

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine başvuruda bulunan herkese teşekkü ederiz.

Öğrenci sıralama listesine 10 Nisan Çarşamba günü web sitemizden ulaşabilirsiniz .

Nis

KURUM STANDARLARIMIZA AİT BİLGİLER AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

EDEB Projesi kapsamında düzenlenen Hayal gücü ile zekânın ortak buluşma noktası olan resfebe şenliğine ilimizdeki tüm resmi/özel ilk-ortaokul öğrencileri katılabilir.

"Resfebe hayal gücünü geliştirir, bilgi ve kavram gelişimini destekler, analitik düşünme becerisini geliştirir. Strateji üretme kapasitesini arttırır, algılama ve muhakeme becerisini destekler, dikkat ve konsantrasyonu destekler. Bunlar çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda öğrencilerimizin zekâ gelişimine de katkı sağlayan, onlara farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlıyoruz.

ÖRNEK RESFEBE ÇALIŞAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ.

ETİKETİN ÇIKTISI ALINARAK ÖN TARAFINA RESFEBE ÇALIŞMASI YAPILACAKTIR. ETİKET İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Başvuru Tarihi 30 Mart 2019

Mrt

İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “milli marş” olarak kabul edilişinin 98. yıldönümünü kutlamak ve bağımsızlığımızın simgesi olan “İstiklal Marşı”mızın şairi, Cumhuriyet dönemi fikir ve sanat öncülerinden Mehmet Akif Ersoy gibi pak bir ruhu ,temiz bir vicdanı yad etmek  ve onun yüksek idellarini davasını aşkını paylaşmak için sizLERİ 12 Mart Salı günü  kurumumuza davet ediyoruz.

Mrt

Geleneksel hale gelen Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi t ‘Piyano Günleri 2’ etkinliğine 5-17  yaş arası tüm özel / resmi okulların öğrencileri başvuruda bulunabilirler.

Şartname için tıklayınız.

Başvuruda bulunmak için tıklayınız.

Piyano günleri 2 katılımcı listesi 12 nisan 2019 tarihinde web sitemizden yayınlanacaktır.

KURUMUMUZDA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN EDEB PROJESİ KAPSAMINDA SUDOKU, ABC BAĞLAMA VE MANGALA OYUNLARI ÖĞRENCİ SEÇMELERİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

NOT 1: SERTİFİKALAR VE ÖDÜLLER seçme sonuçlarının ilanı ile birlikte verilecektir.

NOT 2: Seçmeler belirtilen gün ve saatlerde AKIL OYUNLARI atölyelerimizde yapılacaktır.

ABC SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SUDOKU SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MANGALA SEÇMELERİ KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayın Velilerimiz, BİLSEM adayı öğrencilerimizin "Grup Tarama Uygulama"sı randevu tarihlerinin yer aldığı giriş belgeleri e-okul sistemi üzerinden verilmeye başlanmıştır. Giriş belgelerini almak için okul idarenize başvurmayı unutmayın.

Bireysel Değerlendirme Mülakatları 08.01.2019 (YARIN) Salı Günü, Kurumumuz Toplantı salonunda aşağıdaki tabloda belirtilen saatlerde yapılacaktır.

Bulgaristan Çalışma Ziyaretine Katılmaya Hak Kazanan Öğrenciler Bilgilendirilecektir.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1. Öğrenci Bilgi Formundaki bilgilere göre öğrencinin e-bilsem bilgileri güncellenecektir.
2. Formu doldururken lütfen dikkatli şekilde okuyunuz, büyük harf kullanınız ve kısaltma kullanmayınız.
3. Her bir “Öğrenci Bilgi Formu”nun muhafazasında gizliliğe dikkat edilir.

SADECE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ BAŞVURU YAPABİLİR.

YURT DIŞI PROJE TOPLANTI, ÇALIŞMA ZİYARETİNE KATILACAK ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

(BU FORM MART 2019 DA BULGARİSTAN´A YAPILACAK ÇALIŞMA ZİYARETİ İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.)

NOT: SON BAŞVURU TARİHİ 07.01.2019 Saat 17.00

BİREYSEL DEĞERLENDİRME MÜLAKATINA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DUYURULMASI 07.01.2019

BİREYSEL DEĞERLENDİRME MÜLAKAT TARİHİ 08.01.2019

Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN Hocamızın ´Benim de Hayallerim Var´ İsimli Paylaşım Sohbetine Tüm Öğrencilerimiz Davetlidir.

Saygıdeğer öğretmenler, veliler, öğrenciler;

BİLSEM 2019 Grup Tarama Uygulaması, tablet bilgisayar üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Yayımlanan tanıtım sürümünde soruların cevaplanma şeklini anlatan 3 adet animasyon, 3 adet alıştırma ve 20 soru bulunmaktadır. Her soru, belirli bir süre içinde cevaplanacaktır. Sürenin son 10 saniyesi sağ üst köşede gösterilecek ve süre bitiminde cevap verilmez ise sonraki soruya otomatik olarak geçilecektir.

Animasyonlar ve sorular grup tarama uygulaması sorularının benzeri veya kapsadığı konular değildir. Bu sürüm, asıl uygulamadaki ekran görüntüleri hakkında bilgilendirme ve cevaplamada pratiklik kazandırma amaçlıdır.

Uygulama ekranında denemeler yaparak öğrencinin sisteme hazırlanmasının amaçlandığı “BİLSEM 2019 Grup Tarama Uygulaması Tanıtım Sürümü” Android platformunda yayındadır. Tanıtım sürümü aşağıdaki bağlantıdan ya da ilgili cihazların marketlerinden indirilebilir.

Google Play (Android Sürümü)