Mrt

ADIYAMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ SES YARIŞMASI, PİYANO GÜNLERİ VE KOROLAR ŞENLİĞİ BAŞVURU LİSTELERİ YAKINDA SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR.

GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

Mrt

ÖĞRENCİ İSİMLERİ VE BİLSEM NUMARALARI İLE DANIŞMAN ÖĞRETMEN BİLGİLERİ OKUL PANOSUNA ASILMIŞTIR.

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezimiz, Çevreye duyarlı bireylerin yetiştirilebilmesi amacıyla öğrencilerimizin geri dönüşüm, yeniden kullanım, doğal çevreye karşı sorumlu olma, kirletilen hava, su, toprak ve yok edilen ormanlar sonucu oluşan hastalıklar, insan sağılığını ve geleceğini tehdit eden faaliyetler konusunda farkındalık oluşturmak için “.Blue Planet-Green Planet” adlı E-Twinnning projesini Avrupa’nın farklı ülkelerinden 21 okul/kurumla beraber uygulamaya başladık.

Proje kapsamında öğrencilerimizin, Çevre ile ilgili sunum, resim ve slogan hazırlamaları beklenmektedir.

Projeye gösterdiğiniz duyarlılık ve katkılardan dolayı şimdiden teşekkürler.

ikirler Yarışsın Engeller Aşılsın “Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması”nın kapsamı genişletilerek “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Materyal ve Etkinlik Yarışması” adı altında üçüncüsü düzenlenecektir.

DİREKSİYON EĞİTİMİ DERSİ E-TABLET UYGULAMA SINAVI UYGULAYICI İŞLEMLERİ

Değerli Velilerimiz, Aşağıda Linki Verilen Formun 16 Şubat 2018 Cuma gününe Kadar Doldurulması Gerekmektedir.

Pazartesi günü başlayacak olan 2. dönemin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve  diğer çalışanlarımız için işbirliği içinde, verimli ve güzel geçmesini gönülden temenni ederim.

Fuat TOKUR

Bilsem Müdürü

Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye’de tüm okullarda uygulamaya geçirilen görsel ve edebi alanda eserlerin ödüllendirildiği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasının bu yıl 8.’si düzenleniyor.

Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayarak daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunmak ve yeni neslin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini arttırmak amaçlanmaktadır.

Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerinin öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak öğretmen alımı yapılacaktır.