Mrt

Adıyaman İl Geneli Müdür, Müdür Baş Yardımcısı ve Müdür Yardımcısı Münhal Bulunan Okullara Ait Liste İl Milli Eğitim Müdürğümüz Tarafından Yayınlandı.

Mrt

ADIYAMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ SES YARIŞMASI, PİYANO GÜNLERİ VE KOROLAR ŞENLİĞİ BAŞVURU LİSTELERİ YAKINDA SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR.

GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

Mrt

Genel Müdürlüğümüzün web sitesinde yayımlanan “Elektronik Kütüphane” içerik itibariyle kategorileştirilere ayrılarak zenginleştirildi.

Mrt

ÖĞRENCİ İSİMLERİ VE BİLSEM NUMARALARI İLE DANIŞMAN ÖĞRETMEN BİLGİLERİ OKUL PANOSUNA ASILMIŞTIR.

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezimiz, Çevreye duyarlı bireylerin yetiştirilebilmesi amacıyla öğrencilerimizin geri dönüşüm, yeniden kullanım, doğal çevreye karşı sorumlu olma, kirletilen hava, su, toprak ve yok edilen ormanlar sonucu oluşan hastalıklar, insan sağılığını ve geleceğini tehdit eden faaliyetler konusunda farkındalık oluşturmak için “.Blue Planet-Green Planet” adlı E-Twinnning projesini Avrupa’nın farklı ülkelerinden 21 okul/kurumla beraber uygulamaya başladık.

Proje kapsamında öğrencilerimizin, Çevre ile ilgili sunum, resim ve slogan hazırlamaları beklenmektedir.

Projeye gösterdiğiniz duyarlılık ve katkılardan dolayı şimdiden teşekkürler.

ikirler Yarışsın Engeller Aşılsın “Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması”nın kapsamı genişletilerek “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Materyal ve Etkinlik Yarışması” adı altında üçüncüsü düzenlenecektir.

DİREKSİYON EĞİTİMİ DERSİ E-TABLET UYGULAMA SINAVI UYGULAYICI İŞLEMLERİ

Değerli Velilerimiz, Aşağıda Linki Verilen Formun 16 Şubat 2018 Cuma gününe Kadar Doldurulması Gerekmektedir.

Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan “özel eğitim” ve “rehberlik”le ilgili çeşitli basılı yayınlar dijital ortama aktarılarak Genel Müdürlüğümüzün web sitesinde 11.01.2018 tarihinde “Elektronik Kütüphane” adı altında yayınlanmıştı.

Elektronik kütüphanede ilgili arayüze “indirme (download)” bağlantısı eklendi. Böylelikle son kullanıcıların bahse konu kitapları bilgisayarlarına indirebilmelerine imkân sağlanmış oldu.

Pazartesi günü başlayacak olan 2. dönemin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve  diğer çalışanlarımız için işbirliği içinde, verimli ve güzel geçmesini gönülden temenni ederim.

Fuat TOKUR

Bilsem Müdürü