Mrt

Finalde Yarışacak Öğrenci Listeleri Değerli Jürimizin Yapacağı Puanlama Sonucunun Akabinde Sitemizde Yayınlanacaktır.

Mrt

Yıl içerisinde yapılan çalışmaları kapsayan dergimizin basımı için sayılı günler kaldı.

Mrt

2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren bilim ve sanat merkezlerimizde eğitim alacak öğrencilere yönelik gerçekleşen grup tarama uygulaması sonuçları açıklanmıştır.

Mrt

2018 BİLSEM SONUÇLARI BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN AÇIKLANIR AÇIKLANMAZ WEB SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl Dönümünde Gerçekleşecek Programımıza Tüm Halkımız Davetlidir

Mrt

Ses yarışmasına katılacak tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Mrt

Proje kapsamında yaplan çalışmaları 16 Mart cuma gününe kadar proje koodinatörü olan hocalarımıza teslim edelim.

Mrt

Rehberlik Servisimiz ve Rehberlik Araştırma Merkezi koordinasyonunda görevli Rehber öğretmenler tarafından kurumumuzda 15 Mart 2018 saat 16:00  da "Cinsel İstismar Farkındalık ve Mahremiyet Eğitimi "verilecektir tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Mrt

2017-2018 bilim ve sanat merkezlerine öğrenci tanılama süreci kapsamında 10 Mart 2018 tarihinde telafi uygulaması yapılacaktır. Bu nedenle 2017-2018 eğitim öğretim yılında yapılan tüm grup tarama uygulamalarına ait sonuçlar 16 Mart 2018 tarihinde açıklanacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Mrt

"Ses Yarışması"na katılacak öğrencilerin bilgileri ve yarışmaya katılacakları tarih aşağıda belirtilmiştir. Adı geçen öğrencilerin belirtilen tarih ve saatte Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

TÜM KATILIMCILARA ÖNEMLE DUYRULUR.

20 MART 2018 SALI 10.00 - 17.00

Mrt

ADIYAMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ SES YARIŞMASI, PİYANO GÜNLERİ VE KOROLAR ŞENLİĞİ BAŞVURU LİSTELERİ YAKINDA SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR.

GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

Mrt

ÖĞRENCİ İSİMLERİ VE BİLSEM NUMARALARI İLE DANIŞMAN ÖĞRETMEN BİLGİLERİ OKUL PANOSUNA ASILMIŞTIR.

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezimiz, Çevreye duyarlı bireylerin yetiştirilebilmesi amacıyla öğrencilerimizin geri dönüşüm, yeniden kullanım, doğal çevreye karşı sorumlu olma, kirletilen hava, su, toprak ve yok edilen ormanlar sonucu oluşan hastalıklar, insan sağılığını ve geleceğini tehdit eden faaliyetler konusunda farkındalık oluşturmak için “.Blue Planet-Green Planet” adlı E-Twinnning projesini Avrupa’nın farklı ülkelerinden 21 okul/kurumla beraber uygulamaya başladık.

Proje kapsamında öğrencilerimizin, Çevre ile ilgili sunum, resim ve slogan hazırlamaları beklenmektedir.

Projeye gösterdiğiniz duyarlılık ve katkılardan dolayı şimdiden teşekkürler.

ikirler Yarışsın Engeller Aşılsın “Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması”nın kapsamı genişletilerek “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Materyal ve Etkinlik Yarışması” adı altında üçüncüsü düzenlenecektir.