Değerli Velilerimiz, Aşağıda Linki Verilen Formun 16 Şubat 2018 Cuma gününe Kadar Doldurulması Gerekmektedir.

Pazartesi günü başlayacak olan 2. dönemin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve  diğer çalışanlarımız için işbirliği içinde, verimli ve güzel geçmesini gönülden temenni ederim.

Fuat TOKUR

Bilsem Müdürü

Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye’de tüm okullarda uygulamaya geçirilen görsel ve edebi alanda eserlerin ödüllendirildiği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasının bu yıl 8.’si düzenleniyor.

Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayarak daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunmak ve yeni neslin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini arttırmak amaçlanmaktadır.

Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerinin öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak öğretmen alımı yapılacaktır.

BİLSEM GRUP TARAMA UYGULAMASI TELAFİ SINAVI - 2018

Bilsem tablet sınavı Sınav Giriş Belgeleri yayınlandı.

Değerli velimiz, 9 Aralık 2017 Cumartesi Rehberlik Servisimiz tarafından Aile Egitimleri Programları kapsamında "Özel Yetenekli Öğrencilerin Belirgin Özellikleri Nelerdir?" konulu 2 oturum halinde seminer düzenlenecektir. Uygunluk durumunuza göre sabah 11:00 daki oturuma veya öğle 13:30 daki oturuma katılımınızı çok önemsiyoruz. Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Fuat TOKUR/Bilsem Müdürü

Türkiye’deki tüm BİLSEM’ler arasında 29 Ekim Haftasında gönüllü olarak “Letters to Atatürk” konulu yarışma düzenlenmektedir.

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi olarak öğrencilerimizden Atatürk’e Mektup yazmalarını rica ediyoruz.

Mektuplar İngilizce yazılacak ve İngilizce öğretmenimiz Ahmet GÜNAYDIN tarafından kontrol edildikten sonra gönderilecektir.

Teslim için son tarih 10 Kasım 2017 dir.

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü

Fuat TOKUR

Eyl

2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanacak ders programı ve öğrenci grupları okul panosunda yayınlanmıştır. Seçmeli derslerle ilgili tercih formlarını çarşamba gününe kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Ağu

MERKEZİMİZE KAYITLI ESKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ EYLÜL AYININ İLK HAFTASINDA YAPILACAKTIR. EKTEKİ KAYIT YENİLEME VE VELİ MUVAFAKAT FORMLARININ 8 EYLÜL 2017 TARİHİNE KADAR DOLDURULARAK OKUL YÖNETİMİNE TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

1.KAYIT YENİLEME FORMUdosyalar/2017_08/31095806_KAYIT_YENYLEME_VE_MUVAFAKAT.xlsx

2.VELİ MUVAFAKAT FORMUdosyalar/2017_08/31095901_Veli_Muvafakat.docx

Tem

2017 -2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıt işlemleri  31 Ağustos tarihine kadar gerçekleştirilecektir. Merkezimize kayıt hakkı kazanan öğrenci velilerinin aşağıdaki belgelerle Merkezimize müracat etmeleri gerekmektedir.

1- MEB Bilim ve Sanat Merkezleri Yerleştirme Sonuç Belgesi

2- Öğrenim gördüğü okuldan alınacak öğrenci belgesi

3- Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (4 adet)

4- Nüfus cüzdanı fotokopisi