Nijerya'da Deprem Şehitleri İçin Su Kuyusu Açtık

6 Şubat Depremi ile bölge halkı olarak büyük acılar ve sıkıntılar yaşadık. Adıyaman BİLSEM ailesi olarak bu acıların hafifletilmesi, yaraların sarılması ile ilgili çalışmalar yaptık ve İnşallah yapmaya devam edeceğiz.

Depremde Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Muhammed Kürşad LEBA ve ailesi, Müdür Yardımcılarımızdan Mustafa GÜMÜŞ'ün babası ve kız kardeşi, okulumuz öğretmenlerinden Pınar GÖKSU'nun kardeşi ve ailesi, okulumuz personellerinden Abuzer SEVER’in eşi, oğlu, ablası ve ablasının ailesi, BİLSEM  öğrencilerimizden Züleyha TUNÇAY, Berfin KALAN, Fırat YAŞAM, Muhammed Safa ÇELİK ve Cihan BEREKET olmak üzere birçok yakınımızı, canımızı kaybettik.

Kurum olarak deprem şehitlerimiz için bir yardım kampanyası başlatarak Afrika'da su kuyusu açmaya karar verdik. Kısa sürede toplanan (66500 Türk Lirası) yardımlarla dünyanın en çok yardıma muhtaç olan coğrafyalarından Afrika - Nijerya'da 15 Şubat 2024'te itibariyle 'Adıyaman Deprem Şehitleri Su Kuyusu'nu açmış bulunuyoruz. Efendimizin buyurduğu gibi: "Her kim Müslüman kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Her kim bir Müslüman’ın bir sıkıntısını girdirse Allah da onun bu iyiliği sayesinde kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir" (Müslim, Birr, 58). Adıyaman BİLSEM ailesi olarak bu kampanyaya destek veren dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 23:19 - Görüntülenme: 59