T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / MERKEZ - Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi

Öğrencimiz Ali Uras GAMSIZ ve değerli danışman hocamız Fatma ÖZDEMİR'den Büyük Başarı

Ali Uras GAMSIZ ve değerli danışman hocamız Fatma ÖZDEMİR'i, "Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma" temalı resim yarışmasında Adıyaman il birinciliği elde etmelerinden dolayı içtenlikle tebrik ederim!

Öğrencimiz 23-01-2024Ali Uras GAMSIZ ve kıymetli danışman hocamız Fatma ÖZDEMİR'i, "Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma" temalı resim yarışmasında Adıyaman il birinciliği kazandıkları için içtenlikle tebrik ederim! Sadece birincilik elde etmekle kalmayıp, eserlerinin Jandarma Genel Komutanlığı tarafından sergilenmeye değer bulunması gerçekten büyük bir başarıdır. Bu süreçte emek harcamanız, sanatınızın tanınmasına ve değer bulunmasına ne kadar büyük katkı sağladığınızı gösteriyor.

Sizlerin başarısı, sadece bireysel yeteneklerinizi değil, aynı zamanda Adıyaman ilini de gururlandırıyor. Eserlerinizin ulusal düzeyde sergilenmesi, sanatınızın ne kadar etkileyici ve anlamlı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Bu özel başarı için sizi ve danışman hocanızı yürekten kutlar, gelecekteki projelerinizde de aynı başarıyı sürdürmenizi dilerim!

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.01.2024 - Güncelleme: 23.01.2024 22:52 - Görüntülenme: 52
  Beğen | 2  kişi beğendi