Öğrenci tanılama sonuçları 19 Nisan Cuma günü açıklanacaktır. Tablet uygulamasına katılan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Adıyaman BİLSEM öğrencileri 05 Şubat dünya Güvenli İnternet günü etkinliği kapsamında Google tarafından geliştirilen Güvenli İnternet kullanımını animasyonlu oyun aracılığıyla anlatan Google İnterland uygulamasını bireysel kullanarak farkındalık yarattılar. Güvenli internet günü için ayrıntılı bilgiye http://www.gig.org.tr/ den ulaşabilirsiniz.

Adıyaman BİLSEM olarak Sayın Valimiz Aykut Pekmez´ e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Bu vesileyle merkezimiz faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkür ederiz.

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi etkinliğe doymuyor. 22.12.2018 tarihinde Hacettepe Üniversitesi insan kaynakları gelişim uzmanı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN hocamızı öğrencileri ile buluşturarak önemli bir bilimsel etkinliğe imza atmıştı.

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi 29.12.2018 tarihinde ise Endonezya, Malezya, Tayvan ve Vietnam başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde; geleneksel sanatlarımızdan Ebru ile ilgili birçok atölye ve sergide yer alan ve bu alanda ülke tanıtımında önemli bir misyon yüklenen Kültür Bakanlığı Ebru sanatçısı Mustafa ERKAN hocamızı da öğrencileri ile buluşturmuştur.

Adıyaman İl Emniyet Müdürümüz Sayın Metin ALPER ve değerli eşleri Kezban ALPER Hanımefendinin ve Adıyaman İl Milli Eğitim şube müdürü sayın Hamza ÇELENK’ in de katıldığı Ebru etkinliği büyük bir coşku ile gerçekleştirilmiştir. Yapılan etkinlikte değerli hocamız Mustafa ERKAN tüm öğrenci ve katılımcıların huzurunda canlı performans sergileyerek birbirinden güzel birçok sayıda Ebru çalışmasına imza atarak büyük beğeni ve alkış almıştır.

Yaklaşık 30 öğrecinin katıldığı gezide, öğrenciler  kurumuzun birçok atölyesini gezme fırsatı buldu.Bilsem ve atölyelerimiz hakkında merak ettikleri soruları soran öğrencilerimizin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Fehmi ÇELİK´e Kurumumuza yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz...

Saygıdeğer öğretmenler, veliler, öğrenciler;  BİLSEM 2019 Grup Tarama Uygulama Takvimi aşağıda yer almaktadır.

Hacettepe Üniversitesi emekli öğretim üyesi ve insan kaynakları gelişim uzmanı, eğitim camiasının sevilen yüzü Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN 22.12.2018 tarihinde Adıyaman Bilim Sanat Merkezi öğrencileriyle buluştu.

Adıyaman il milli eğitim müdürü Sayın Ahmet ALAGÖZ ve şube müdürleri Sayın Hamza ÇELENK ve Sayın Mustafa KORKUT’ un da katılımları ile gerçekleşen ´ Benim de Hayallerim Var´ paylaşım sohbeti Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN önderliğinde gerçekleşti. Bu anlamlı buluşma Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ile yapılan imza etkinliği ile son buldu. Etkinlik sonunda Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN gösterilen ilgi ve ev sahipliğinden dolayı Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi Kurum müdürü Fuat TOKUR’ a ve tüm personele şükranlarını sundu.

"Kahraman Denizci" adını verdiği ilk kitabını ilkokul birinci sınıfa giderken yazan Hüseyin Mirhat Coşkun, daha sonra "Gizemli Orman", "Bataklıkta Bir Gün" ve "İki Hırsız Bir Çocuk" adlı hikaye kitaplarını tamamlayan öğrencimiz yerel ve ulusal basında. Öğrencimizi tebrik ediyor daşarılaırnın devamını diliyoruz. Haber linkleri aşağıdadır.

Menderes İlkokulundan minik ziyaretcilerimiz var. 14 Aralık 2018 Cuma günü Menderes ilkokulu 2/B sınıfı öğrencileri kurumumuzu ziyaret etti.

Veli eğitimleri kapsamında  "ÇOCUKLARDA OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME" konulu seminerimiz kurumumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.